Blir så jävla besviken!!!

Jag är så arg, ledsen och besviken….. av massor av anledningar! Och jag stör mig lite på att det tar upp min energi…. kanske borde gå någon slags mindefullness kurs!

I morse vaknade jag av ett sms av en kompis som var så ledsen och besviken på en vän till henne som skitit i och fråga om hon ville följa med ut i går, fanns ingen anledning så här började ju såklart min vän spåna iväg i trista tankar om varför inte hon dög 🙁 Jag blir så arg på människor!!!! Jag har själv varit med om detta hundra gånger… och det gör ont! Människor är så elaka att jag inte finner ord ibland… Hur kan man bara excludera andra? Är man vänner så är man väl de oavsett hur ens livssituation ändras eller ser ut!

Nu till Summerburst….. vilket var en ännu större besvikelse…. Jag har jobbat de tidigare åren och inte kunnat gå så i år hade jag laddat ordentligt och såg verkligen fram emot det.. men fy fan…

Efter jobbet i fredags mötte jag upp Marika och åkte ut mot stadion…

Fantastiskt väder till att börja med innan himmlen öppnade sig och det bara öste ner 🙁

Det som var mest irriterande var när man ville handla vin, endast ett glas per person fick man köpa och alla var tvungna att stå med i kön för att ”visa” sig. Herreguuuuud, detta resulterade i att köerna var enorma och alla var sura. När vi till slut fått tag i ett bord och skulle köpa flaska så hade tydligen alkoholmyndigheten stängt ner all flaskförsäljning. När klockan var strax efter nio var jag blöt, jag frös och jävligt irriterad så jag åkte hem 🙁

Lördag morgon hade jag klass sen hem snabbt och byta om… Möta upp Marika på stan och i började på  Collage där Bergman hade sin dagfest. Vilket drag och klockan var 15, mitt på dagen, här hände det grejjer, grym Dj, folk som spelade trumpet och trummor och sen var det typ en cirkusakrobat som uppträdde 🙂

Vid halv sex var vi vid stadion och fick tag i ett bord ganska snabbt 🙂 Beställde en flaska vin som det tog 45 min att få 🙁 grrrrr….

När vi sen skulle beställa en till flaska fick vi till svar att det var köpkrav på 5000 kr…. PÅ RIKTIGT???? vi var två personer…. Efter många, långa diskussioner med den stackars servitören som bara var tillsagt av sin chef började jag lacka ordentligt. I sverige har vi lag på att inte uppmana till att köpa alkohol, vi får heller inte överservera. Om jag och Marika skulle handla för 5000 kr så skulle det betyda 6 flaskor vin VAR!!! Det är både överservering och uppmuntran.

Till slut blev jag så jävla arg så Marika gick fram till polisen och ifågasatte detta. Polisens svar blev att man får ha köpkrav på bord…. MEN om de skulle sälja 12 flaskor till oss så skulle de begå brott och stänga ner hela tillståndet.
Med detta gick vi tillbaka igen till stackars servitören som fått höra både det ena och det andra av oss och nu hämtade han sin chef… Vi berätta allt för henne varpå hennes svar blev: Nämen guuuuuud det måste vara ett missförstånd… klart ni får köpa för mindre. När vi då försökte köpa 2 flaskor så fick hon bara sälja 1 till oss??? asså… vad hände? Jag vet att hon fick jävligt kalla fötter när vi hota med tillståndet på hela stället men jag tycker att det är synd att vi var tvungna att tjaffsa i TVÅ JÄVLA timmar för en flaska vin.

DÅLIGT SUMMERBURST!!! Jag köpte Vip biljett just av den anledningen att jag ville ha vin och sen får man inte handla de??? Jag har ett arg mejl som ligger och väntar på att skickas både till Stureplan.se som anordnar Summerburst samt ett till tillståndsmyndigheten…… Jag betalade 1600 kr för två dagars pass och de ända jag gjorde där var att tjafsa med en servitör!!! Hela arrangemanget var under all kritik, att ha ca 80 toaletter till så många personer var oxå en stor irritationsmoment som inte bara jag kände utan alla som var där kände.

Usch vilken piss helg….

I dag blir det lugnt, har en klass 17-18 sen ska jag bara vara hemma i kväll och sura lite…. lägga ansiktsmask och peela 🙂

Hejdå,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *