Vilken grym fest!!!

Igår åkte vi till Göteborg tidigt för att fira framgångar, skåla in roliga nyheter och få en blick framåt. Och festa! Vi körde roliga lekar/tävlingar som vissa bilder visar! Riktigt kul var det och det är nog inte bara jag som tycker det, vi är eniga om att våra festfixare gjorde ett kanon jobb så jag med mina grymma kollegor fick en sjukt bra dag och kväll 🙂

Som tur är fick jag ont i halsen och bestämde tidigt att inte festa vidare, ångrar mig inte idag! Dock har jag knappt sovit av andra anledningar men mår relativt bra i kropp o knopp! Till skillnad från vissa andra hehe…

Vi lanserade en välgörenhetskampanj på sidan: www.letsdeal.se under shopping som vi hade namntävling på. Jag utsågs som vinnare med namnbidraget Lets Give 🙂 Jätte kul!!! Så nu hoppas jag att många av er läsare går in och ger lite pengar (från 25kr) till projektet som ger svårt sjuka barn en möjlighet att få uppfylla sin sista önskan innan de lämnar denna värld i tidigt ålder…börjar böla bara jag tänker på det. Så orättvist. Men nu kan DU se till att flera av dessa barn blir glada 🙂

Idag blir en lugn dag och kvällen får nog tillbringas i pyjamas och kolla på film. Och så har jag garderobsrensning att avsluta, känns jobbigt just nu 🙁 måste göras, tänk va många som kommer ha nytta av dom sen!

Nu måste jag jobba vidare, åker SJ med sämsta uppkopplingen, dags för kaffe nummer 3 😉

Jag har för tillfället öppnat upp mitt instagram om ni vill se fler bilder så kollar ni in på yasminaosman

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *