Gunstol på plats :)

Idag kom den! En riktigt fin och skön gungstol som vi ska ha i vardagsrummet bredvid soffan, under läslampan, liten myshörna. I höst köper vi ett lammskinn och lägger på. Ett skinn som är naturligt framtagen (från slakt lamm)

Jag har ju glömt visa er de jätte fina knivarna från cleancut. Japanska vackra hantverk, mörkgråa med träskaft och vassa som attans! Jätte bra knivar, känsliga mot allt så färgen blir flammig efter lite användande. Men det gör inget, de blir bara snyggare.

Jisses vad jag har varit igång idag, dagens höjdpunkt var ansiktsmålning med min sötnos 🙂 körde även 200st squats så nu värken min rumpa hehe! Puuuhhhhh…

Imorgon bär det av till Göteborg. Just nu känns det ingen bra. Kroppen värker och har ont i halsen. Igen. Fattar inte 🙁
Men det vore kul att komma iväg och festa in sommaren! Dagen har gått bra förutom mina sjuka cravings! Salt, fett och kolhydrater. Chips, pasta och knäckebröd med Kalles på blev kvällens middag. Med ett glas vin. Hmm…måste bero på all träning! Min kropp skriker efter salt och fett, helt sjukt!!!

Dags för Alvedon och sömn. Känner att jag är helt färdig…

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *