R.I.P Xapa

Idag är en sorglig dag för oss som kände den kärleksfulla, trogna och fantastiskt snälla Xapa. Må du vila i frid söta. Tänk om alla hundar kunde komma till ett så kärleksfullt hem som du. Tänk om alla stora, fruktade och dåligt stämplade hundar kunde få den kärlek och engagemang du fick från din matte och husse. Då hade ingen behövt vara rädd för hundar längre, alla skulle respektera och hylla er. Styrkekramar till Yam & Hamdi! Ni är fantastiska hundägare och jag hoppas det finns fler där ute med stora och små hundar som är som er!!! Respekt. Hälsa alla hundar i hundhimlen. Hoppas ni får tugga på så många ben ni orkar! Vi ses en dag <3

Kram
Syster Yaz

P.S. Vi minns även China, Issa och Donya…D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *