Vi är så GRYMMA!!!

Imorse ringde klockan 05:50 och min outfit blev träningskläder m skinnjacka och bling bling sandaler! Jag och Maria Linn va på gymmet kl 06.20 och körde spinning!!!! High 10 på den!!! Vi tog förebilder, jag vill bara sjunka igenom ett svart stort hål…men det motiverar!

De senaste två dagarna har jag varit så jävla hungrig, som att ha hål i magen! Varit på kalas i torsdags, firat Sverige 🙂 och ätit tårta, cheesecake och kakor. Grillat, vin, bea, bubbel, muffins, mer vin…ja ni hajjar. Ingen bra kost! Men konstant hungrig! Vad göra?

Ikväll ska jag till morsan. Imorgon upp med tuppen och åka med Bloggbussen 🙂 söndag ska det regna så jag passar på att rensa garderoben då! Äntligen!!!

Ha det fint allihopa!
Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *