Zlaaaaatan is in the house…

Gårdagen innehöll ALLT!!! Skattepengarna trillade in, Fest, musik, massa mat, god dryck, vänner i mängder, hångel (tyvärr inte jag), dans, Zlatan och springnota…. Ja en helt vanlig onsdag 😉

Kl: 16 tvingade jag mig själv att slå igen datorn, vi har sommartid nu så slutar egentligen då men det är för mycket att göra… Hur som, åkte ner till kungsan och småtittade lite på Smaka på Sthlm innan jag gick till NK. Har sneglat på ett armband från Marc Jacobs som jag velat ha men när jag stod där fanns så många fina att jag inte kunde bestämma mig 🙂 Gick därifrån utan… men tror jag bestämt mig så får nog bli ett besök nästa vecka!

Mötte upp Marika och sen drog vi på Disco AW på Collage 🙂 Lika galet igen, Robert & Mikael vet hur man gör fester! Denna kväll hade vi bord, as skönt.

Efteråt hamnade vi på utecompaniet för lite mat och dryck och sen hamnade vi på V. 🙂

En mycket trevlig kväll som känns idag 🙂

Just det….. Zlatan, Zlatan, Zlatan… jag är ju inget stort fan av fotboll och Zlatan har inte varit någon idol men när han rullar upp på VIP hyllan på collage så kunde jag inte hålla mig, jag blev ett fnittrigt fan 😉

Idag bor jag på balkongen men SKA ta mig i kragen och storstäda och handla… Meeeeeen……. inte nu…., det får bli senare för nu ska jag jobba på brännande lite (jag som jobbar HELA sommaren) 🙁

Ha en fin dag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *