Vilket kalas Nayomi!!!

Igår hade vi ”barnkalas” och vilket väder vi fick OMG sådan tur vi alltid har på våra tillställningar! Ta i trä…

Det vart en fantastisk tårta som vi beställde från samma ställe som vi gjort de senaste 3 åren, grymt snygg och god som attans!!! Bubbel och läsk, chips och fruktsallad, kakor, jordgubbar och en härlig mix av stora och små 🙂

Jag saknar bilder på många då jag inte hann med det, så har ni bilder får ni gärna maila dessa till: nayomi@osman.se

Alla ungar hjälptes åt i presentöppningen. Nu MÅSTE jag rensa Nayomis rum för att allt ska få plats. Det var massor av fina fina presenter och jag lovar er att Nayomi var både stolt, lycklig och jätte jätte glad! Jag fick en mindre hjärtattack när jag såg rummet efter kalaset haha herre jösses!!!!!!

Tack till varenda en av er som kom och gjorde våran prinsessans dag till den bästa!!!

När festen var slut satt jag och Marie på uteplatsen och slappade lite medan Nayomi tog en dusch. Hon somnade i duschen, även fast jag gett henne en piggelin för lite socker. Partyprinsessan var trött…hehe.

Underbart. Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *