Tycker synd om mig själv :(

Två veckor på nya jobbet har gått, tiden går så galet fort och det känns som jag varit där flera månader 🙂 Nu börjar jag komma in i det men ff massor kvar!

På Beyonce i onsdags drog det kallt och jag kände att faaaaan, jag kommer bli sjuk! Vaknade i går och var liiiiite, lite förkyld men ingen fara… Jobb hela dagen innan jag hade möte på stadion och sen kolla min första match 🙂 Jag är inget fotbollsfan men kan förstå dom som är… Det är fest!

Hur som… det var kallt och jag var inte klädd för det 🙁

Såååååååå, vaknade upp i morse AS förkyld och hängig! Ingen feber el halsont men täppt!! Btw… hur mycket snor producerar man per dag egentligen?? Direkt hem efter jobbet och tvingade mig till soffan. Dragit ner alla persienner så jag slipper se det fina vädret 🙁

Ska kolla film och sova tidigt då jag kanske kan köra mina klasser i morgon, hoppas, hoppas, hoppas!!

Önskar er alla fin kväll 🙂

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *