Min första vecka :)

Ligger på soffan och bara ler 🙂 Första arbetsveckan avklarad… Det har gått jätte bra, sprungit på möten, hoppat in och ut ur telefonmöten osv… Allt för att samla information från alla möjliga håll och sen sammanställa. Min erfarenhet som koordinator kommer verkligen till nytta här… att ha många bollar i luften och inte tappa något på vägen…. 😉

Jag känner mig ganska inne redan och många projekt är jag redan ägare av och kör på hårt… ingen inkörning här inte.. hehe! Tror ändå det är det ända rätta för att komma in i det så snart man kan.

Underbara kollegor och jag känner att jag gjorde rätt val.

Hälsa på min nya kollega, Francis heter han… hur söt får man bli?? i grisdräkt 🙂

När klockan slog kvart i fem checkade jag ut och åkte faktiskt till studion och träna, jag vet…. helt galet men kände att jag hade energi och ville det 🙂 Tränade bara i en timme så inte så hårdkörning. I morgon ska jag köra 3 klasser, tre möhippor sen ska jag ut med Marika och äta och ta ett glas vin…

Nu blir det glutta lite Lets Dance….

Tack för denna fina vecka…

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *