Fan för er som förstör!!!

Snacka om att Husby bränderna och bråken mellan rebeller och polisen gått över till rasism och maktövergrepp. Nu blir det till att skydda sig själv till och från hemmet och jobbet för alla som bor i dessa drabbade områden. Jag läste bästa inlägget på fejjan igår, som verkligen ger en bild på verkligheten, och delar denna inlägg med er. Skulle alla ungdomar gå i skolan och utbilda sig så skulle fler hamna på en arbetsplats med lön och en ljusare framtid. Och att skylla allt på regeringen, jag skulle inte vilja ge skulden på dem för allt, i vissa länder finns inte ens härbärgen, a-kassa eller fritidsgårdar, men bara för att regeringen delat pengarna lite fel kan jag hålla med om, så ska man inte förstöra ännu mer. Nu har ni bränt upp ett par miljoner…grattis…

Lite föräldrarnas fel, lite politikernas fel, men tyvärr drabbar detta alla som försöker få livet att fungera och med små pengar får vardagen att gå runt. Och det värsta av allt, nu kommer rasismen att få ännu större plats i våra hjärtan 🙁

 

 

LeRec Rågsved · 116 följare

för 18 timmar sedan · 

 • Min hyresvärd hörde precis av sig och beklagade sig på att jag måste ta bort tältet som används till café Lerec’s place. Då polisen är rädda för att den skall eldas upp. Jag var nere i centrum idag torsdag kl 07.30 för att se om den stod kvar, vilket den gjorde. Jag tog trapporna ner till centrum för att se hur det såg ut vid polisstationen och det var synd det jag fick se. Tandläkaren, Rågsveds folkets hus och Ica butiken var vandaliserade. På frågan om försäkringsbolaget eller hyresvärden kommer att fixa dom sönderslagna fönsterrutor så svarade min hyresvärd att han tror inte att försäkringskassan kommer att betala ut något. 

  Så vilka är det man straffar dessa aktioner?
  Inte är det enbart polisen och den svenska starten. 
  Inte är det Fredrik Reinfeldt som bor i Täby eller vart han nu bor.
  Inte är det polischefen som tyckte att polisen som skött ner 69 åringen agerade rätt trotts att en polis ska aldrig skjuta för att döda utan för att avvärja en fara om men bara om det inte finns annat än att ha ihjäl personen som man gjorde i det här fallet. 

  De som blir straffade är de som blir drabbade. Det är såna som blomsterförsäljaren, tobakshandlare, mataffärsbutiker, små företagare som jag med flera och inte tala om alla stakars bilägare. 

  Vad har personer som vi gjort?
  Vi är precis som era föräldrar som jobbar för att skaffa mat på bordet. Vissa föräldrar kanske inte jobbar vilket jag tycker är tråkigt och synd.

  Vi invandrare förstör för varandra vi måste sluta upp med sånt och börja ta ansvar. Vi lämnade och vissa flydde sina länder pga en massa saker som inte skulle få plats i det jag skriver nu. Varför vill vi inte anpassa oss till DET NYA LANDET vi har kommit till?
  Varför klagar vi på att Sverige är så dåligt? Vad gör vi här då?
  Varför klagar vi på att svenskar är rasister? Ger vi inte de rätt att bli rasister med våra aktioner? 
  Varför stannar vi kvar i detta jävla land om den är så dålig? Är det kanske för att Sverige är mycket bättre än våra länder men vi vågar inte erkänna det eller är det för att vi önskar att våra länder var som Sverige?

  Låt oss hjälpa varandra istället för att förstöra för varandra. 

  Vi invandrare är också rasister, vi invandrare behandlar också varandra illa, vi invandrare diskriminerar också varandra. 
  Vad är det som gör oss bättre än svenskarna? Vi invandrare är också rasister mot svenskarna.

  Nästa år är det val och tack vare er mina bröder och systrar så lär vi få ett helvete när Sverige Demokraterna kommer in och börjar få mer makt. 

  Jag ber till GUD då spelar det ingen roll om det är den GUDEN man ber till i islam, kristendomen, judendomen, hinduismen eller någon annan religion så ber jag att de här dumheterna slutar och att SD inte får mer makt. 
  Tänk långsiktigt inte kortsiktigt.
  Demonstrera utanför regeringen, polishuset eller liknande men ge fan i att vandalisera och förstöra för oss själva..

  Vilka kommer att ställas inför rätta? Vilka är det som polisen tar in till häktet? Vilka är det som får smaka på batongen som vi hatar? JO VIIIIIIIIII.

  Jag ser ingen logik i det hela. Det ända vi gör är att fela. 
  Vi lämnar våra länder, kommer hit, många med tomma händer,
  Vi har kanske inget bra väder, men fram tills du är 18 får du grattis gå till tandläkaren och fixa dina tänder. Är du sjuk? Ja grattis där me. Vill du studera? Ja grattis där me. Vad är det ni inte kan se? 
  Säg mig hur många länder har det som vi har det i Sverige?. Där en mamma och pappa får vara hemma med sitt barn i 18 månader. Vi går runt här och suger ut landet som några vålnader. Vi säger att vi älskar vår ort. Gör vi verkligen det? Älskar vi verkligen vår ort? Varför ska allt vi göra alltid bli så stort? 
  Vi ber om hjälp och får hjälp men vi ser inte hjälpen. Vad är det för hjälp vi då kan få eller väntar på?
  Vi bränner och ruinerar som parasiter som urinerar på ett system som fungerar. 
  Varför är min fråga?!

  Jag sörjer för den 69 åringens familj. Jag har inte varit påläst när det gäller dödsskjutningen men den dödsskjutningen som pågår runt alla förorterna kan inte ha med hans mord att göra.

  Hjälp oss bygga upp våra förorter istället för att förstöra det vi har kvar. Om staten har dragit ner på aktiviteter så lär de inte öka sysselsättningarna nu.
  Se istället till att plugga och ta er in i riksdagen om ni vill göra något för era så kallade bröder och systrar.

  Det här är inget krig ni kommer att vinna!

  Lerec’s place ställs in när den öppnas är obestämt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *