Hejdå måndag!!!

Vilken dag! Trodde aldrig den skulle ta slut…har haft så sjukt ont i magen idag och det bränns och kniper samtidigt. Fy fan säger jag bara! Hoppas jag inte fått magsår eller nåt, har bara bitit ihop idag och knappt kunnat stå upprätt. Varje steg känns och ju hårdare tramp desto ondare gör det, så puckelrygg har funkat bäst idag som någon sorts avlastning.
Nu ska jag äntligen ligga och sova! Sömnen brukar bota allt ont så hoppas hoppas!

Jag har trots min onda mage njutit av solen på gården idag. Klockan fem/sex skiner den som starkast och idag ville jag bara få sitta och värma min mage.
Medan Nayomi sjöng på Bieber, lilla Leah gick runt och irriterade sin mamma så kom Emanuel med vin till mig 🙂 vilka grannar! Hehe!

Imorgon blir det träning om magen pallar. Styrelsemöte på kvällen 🙁 Onsdag = ? Torsdag beror på onsdag och fredag middag + utgång med jobbet! Wiiiii!!!

Nu ska jag leta hotell på Bali! Adjöööö…

/Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *