Tack för idag!

Söndagskyrkan är en härlig plats att vara på. Jag ”brukar” gå när jag är i Tyresö, den kyrkan känns väldigt öppen och positiv och det är lagom med en timmes tankeställare. Back to basics och lite självinstinkt på hög nivå. Mycket tack vare dem fantastiska föreläsarna, eller vad de kallas för, som påminner mig om att vårda mitt inre och lyssna på mina goda sidor även om mina sämre sidor ibland vill ta över…
Även om jag inte är en s.k aktiv troende så är mitt hjärta och mitt sinne öppen för att ta emot goda råd och göra mitt bästa för att vara en god människa.

Efter kyrkan hann jag hem med busfrön för en kort siesta innan vi åkte till familjen Backman. Deaaaam vad god mat!!! Ungarna N&N körde gärnet och det finns ingen stop på deras kreativitet. Tvärtom. Jag blir alltid lika förvånad och undrar vart det får allt ifrån. Tro mig, att en snart treåring kan sjunga Justin Biebers låt utantill gör att jag spärrar upp ögonen. Eller att jag hittar henne sittandes i en hink i hennes lilla badkar, i duschen!

Livets under och livets goda stunder 🙂

Ja…barn alltså <3 tack Gud för att de är så söta!!!

/Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *