Förbereder mig..

I går efter mina klasser åkte jag hem och tog en PowerNap, jag ÄLSKAR att sova på dan… eller sova gör man ju inte men vila 🙂 Bästa jag vet när man är utomlands är att ta siesta…. man laddar så mycket energi.

Hem till Marika på kvällen, hon bjöd på super god middag och Sara var oxå med…. massa mat och vin sen stack vi hem till Vinni på söder för kalas. OMG vilken lägenhet hon har… såååå fin. Jag skulle dö för den… och SJÄLVKLART hade hon en stång… hehe… efter lite slötitt på Eurovision så kom kalaset igång och ALLA ville prova såklart…

De dom inte fattar är att det inte går med byxor på sig… men de provade iaf 😉

Jag och Sara fortsatte äta när vi kom fram, trotts våra fullproppade magar rymdes det mera bröd… vi var i himmlen 🙂

En hemmafest fram till sent, vi kom aldrig vidare och det slutade med att jag, Marika och ett gäng grabbar vi inte träffat förut åt nattamat på något kebabhak… taxi hem och kronsomna 🙂

I dag upp tidigt…. vaknade av mig själv….
Tvättat, bytt lakan, storstädad… och då menar jag STORSTÄDAT. Legat på alla fyra och tagit lister osv…

Nu laddar jag för i morgon, FÖRSTA DAGEN PÅ NYA JOBBET!!!! nervig är jag allt… men det är positiva nerver så jag är mer än förväntansfull 🙂

Återkommer i morgon hur det gått!

Ha en fin söndag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *