Yaz till Lets Dance!!!

Jag skulle verkligen vilja vara med i Lets Dance och få dansa och showa och köra gärnet! Wooow vad kul det vore! Jag skulle nog platsa bra om man kollar på genomsnittet 😉 Pick me! Pick me!

Men man måste ju vara lite kändis…hmm…tanken slog mig idag att jag kanske ska prova mig fram och första idén va att lubba näck genom Aftonbladets redaktion som sitter ovanför oss och typ skrika nåt. Undra om de skulle skriva om de? Jag skulle aldrig våga och inte heller skämma ut mig så. Kan det inte köra en typ utlottning av frivilliga deltagare snart! Jag får fundera vidare på ett inträde till Lets Dance! Kändis blir jag inte och näck springer jag inte heller haha!!!
Om någon av er läsare kommer på en briljant idé till mig så please skriv 😉

Har bokat lite hotell på Bali, ätit gott och toppat dieten med Ben & Jerry ikväll. Puuuuhhh mätt och dööö trött.

Klockan är halv elva på en fredag och jag ligger i sängen sovfärdig. Vilket liv man har när tröttheten äter upp mig inifrån och ut…men jag orkade med några dansnummer på kvällens Lets Dance 🙂

Jag ska drömma om att jag dansar i finalen nu! Natti natti!

/Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *