Mer bra nyheter tack! :)

Grattis till jobbet Marie! Äntligen vänder det!!! Jag blir själv så motiverad när det går bra för andra, det ger en kick till att själv prestera bra 🙂 skulle behöva höra mer bra nyheter dagligen så gnistan och framåtandan får lite mera fart!

Har tränat idag, efter nästan två veckors uppehåll. Körde spinning och brände på bra! Jag hade 167 i genomsnittspuls och 189 i max puls, 517 kalorier brända på 55 minuters pass som dessutom kändes jäääääkligt tungt med tanke på uppehållet och dagsformen. Klapp på min axel hehe!

Tack mamma som tog hand om Nayomi idag 🙂

Träning är verkligen en färskvara och det märks direkt när jag varit borta från träningsrutinen. ”Lite är bättre än inget” brukar jag tänka när det känns omöjligt, onödigt och jobbigt att ta sig till gymmet. Men jag har blivit mkt bättre på att lyssna till min kropp och vid trötthet vilar jag 🙂

Jag har förmodligen de skönaste träningsbyxorna, från www.KineBrasil.se! Det är så sköna för att det inte behöver snöras vid midjan och det är en rätt bred ”mudd” eller vad det heter, så det går inte in i huden eller fläsket som det ibland gör på tights. Och det sitter snyggt, one size och passar det min rumpa så passar de alla rumpor!
Rekommenderar deras träningsbyxor!

Nu ska jag jobba vidare, tar igen lite arbetstid då jag behöver ställa upp på förskolan imorgon. Det ska ha en heldag i parken med utställningar mm. Jag tänkte iallafall gå med dit och sen smyga iväg, återigen, ”lite är bättre än inget” och min underbara busfrö till dotter får jag en extra timme med imorgon <3

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *