Vi drar till BALI!

Nu är resan bokad och klar! Vi ska till BALI! I juli drar vi och ska utforska Bali i 4 veckor, vi avslutar med Bangkok. Ser så mkt framemot semester, det brukar ändå regna här hemma så lika bra att åka 🙂
Lägenhetsvakt klar, hundvakt klar, bikini inhandlad så nu är det bara att räkna ner och le hela vägen till dagen D!

Direkt till BKK sen chilla där i 2 dagar, sen flyger vi till Bali och har planer att besöka Nusa Dua, Lombok, Gili öarna, Kuta beach har jag inte hört mkt bra om…??? Men risfält vill vi se! Har ni mer tips om Bali så snälla skriv till mig 🙂

Sitter på tåget till Göteborg, ska jobba på huvudkontoret idag, kul att komma dit men alltid svårt att gå upp så tidigt och att lämna familjen…jag kommer hem ikväll så det är bra 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *