Eufori :)

Är helt euforisk efter helgen, en av de bästa på länge… från torsdag tills i går 🙂 Hoppas det fortsätter!

Efter lördagens möhippor så mötte Marika och Martina upp mig i studion. Marika hade varit i vår andra sal och kört klass så vi duscha lite snabbt och gjorde i ordning oss 🙂
Ner till Nobis där vi bokat bord för middag och vin. Fick ett ute i solen så njöt till fullo. En laxsallad som var jätte god och ett vin som var gudomligt.

Efter de mötte vi snabbt upp Jenny vid sceningången och vi fick våra biljetter, sen förbeställde vi vin till pausen. Asså… har man inte sett rock of ages, SE DEN!!! Den är så jäkla bra och man går garanterad därifrån med ett leende på läpparna och nynnar på alla braiga låtar 🙂

Jag, Marika och Martina inne på china teatern 🙂

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅL 🙂

Efter företsällningen gick vi bakom scen och söta Jenny bjöd oss på vin medans hon gjorde i ordning sig. Där satt vi mitt i köket medans alla i showen gick förbi, killarna blev speciellt glada när de såg 3 tjejer i köket 🙂 Alla hälsade och var super trevliga 🙂

Sedan gick vi till ett ställe där de alla går efter förställningen för ett glas och där satt vi och drack vin alldeles för sent 😉
Att sedan mina vänner planerat en överraskning är såååå gulligt :* Puss på er!

TUSEN TACK JENNY, MARIKA OCH MARTINA för en awesome kväll! Och så kul att träffa massa nya människor!

På söndag morgon, alldeles för tidigt var det träning…. 10:45 skulle vi träna koreografi och sen hade jag en möhippa föjt av genrep med mina grupper inför uppvisningen på onsdag.
Kom hem vid 15, tok decka… somnade 19 i går kväll och vaknade 8, tror min kropp behövde sova efter 13 klasser jag instruerat samt 4 timmar egen träning. Totalt 10 tim sömn på hela helgen och alla stohej…

I dag skulle jag ju sätta mig med ”caset” inför intervjun i morgon men drar ut på det, tycker det är så tråkigt…. I stället har jag gjort en ny uppvärmning samt nya stretch och styrkelåter inför kursstart som är denna vecka 🙂 Hoppas oxå att de andra bolaget hör av sig snart så man vet 🙂

I kväll ska jag på tjejmiddag hos Johanna med Julia, Sofie och Fredrika 🙂 Den härliga eufori känslan fortsätter…

Näää nu MÅSTE jag ta tag i caset…

Kärlek i mängder,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *