Hur orkar man?

Nu är klockan 23.45 och säkert en timma mer innan jag hunnit klart med inlägget. Men jag stängde precis av tvn efter mina ”nattmackor” som jag nyss åt. Grabbarna Tepp o Olof var på drink besök och de skulle ut ikväll. Så artiga pojkar! Ironi blandat med sanning 😉
Gud så skööööönt att jag får ta på mig pyjamas och ligga på soffan och zappa! Jag var varken avis eller sugen på att haka med ut även om jag skulle blivit tillfrågad, haft barnvakt och en ny kroppsstrumpa att sätta på mig så hade tackat nej.

Jag fattar inte hur man orkade förut? Att festa hela natten och ändå nyttja nästa dag till fullo? Ok att jag är över 25 år och har barn men ändå…vart får man kicken ifrån? Måste nog friska till minnet snart och dra på klackarna och dra ihop tjejerna! Just nu avundas jag bara dom som inte blir väckta imorgon till en liten röst som vill ha ”gamma stajj” (gagnam style) eller Justin Bjiiiiber…!

Idag skulle vi åkt till familjen Bodin men Nayomi vaknade snorig så vi stannade hemma i karantän. Jag fick springa mellan gunga, rutchkana och klätterborgen idag, mina fötter är mos! Klart värt det och jag älskar att kusinerna leker så bra ihop, det är kärlek det 🙂 Vi grillade idag igen haha! Orka att jag skriver om det!!! Stupid 😉

Fredag minns jag knappt…jo! Putte och Kattis med sonen Viktor var här! (Jag har kort minne)
Vi grillade (hört det förr???) och njöt av fina viner och ungarna lekte, både i sandlådan utomhus och i sina Ipads som det lånade av varandra hehe, ungar alltså 🙂 Underbar kväll blev det!

Gjorde inköp av Beyonce kläder idag, alltså från HM kollektionen, visar er imorgon! Nu måste jag sova innan jag bara däckar!

Hur grabbarna orkar fattar jag inte!!!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *