En helt vanlig AW!

Kvällen slutar bra 🙂

Har jobbat idag, Nayomi på dagis och rutinen tillbax! Har inte mkt till röst kvar och det lilla jag hade slösade jag bort med gott samvete ikväll 🙂

Först inleddes eftermiddagen på gården och middag hos grannarna, alltså Nayomi och Leah är ju de coolaste ungarna på stan just nu hehe! Jaaa Jaaa jag älskar min dotter och grannens med. Ni som följer mig på Instagram har sett bilderna förr 😉

Sen kom Marika aka Maria Linn på en spontan aw! Rose o pipa på det! Amad jammade och dansade till MJ och även handsken fick vara med på kvällens aw haha!
Jag måste säga att ok, jag är inte världens nyttigaste, hälsosammaste, vettigaste eller mest ”normala” morsa, men jag vet hur man ska leva (ibland) och det är
– För stunden
– Familjen
– Efter magkänslan
– Och MED människor som omger mig med värme, skratt och glädje! Även sorg men med riktig sorg som faktiskt ger mig lärdom och lär mig vett och hur man överlever situationer som inte alltid är ett flin på fejjan!

Jag förespråkar inte alkohol eller rökning men jag tror att livet blir rikare och lyckligare om man balanserar nytta med nöje och tänker på morgondagen och gör sitt bästa i att vara godhjärtat för alla som behöver och förtjänar det. Min poäng är väl att det inlägg jag skriver ibland handlar om just hur ”roligt” grill, Rose, pipa och bla bla bla…är, men det är mitt lilla imperium av ”vuxen-lycka” som rymmer i min hektiska vardag, som jag unnar och njuter av. Om ett par år kommer min tid gå åt att pendla mellan skola och fritidsintressen som min dotter håller kärt. Då blir inläggen något annorlunda om jag då bloggar.

Gott folk! Innan jag blir för sentimental vill jag önska er en trevlig Kristhimmel färds dag! Särskrivet kanske och vi kanske inte firar just den kristna innebörden men en helgdag är efterlängtad!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *