Beslutsångest!!

Mina dagar har jag spenderat på balkongen på förmiddagarna och kvällarna är det träning mest 🙂

I dag ringde bolag #1 och jag är vidare till intervju 3, troligen på tisdag nästa vecka. Men innan dess ska hon skicka mig olika ”case” som jag ska reda ut *pust*…. Inte världens lättaste och jag är faktiskt riktigt nervös för det 🙁

Nu är jag lika med båda bolagen.. Väntar fortfarande på återkoppling från bolag #2 efter intervju 2&3 förra veckan. Vore så skönt att få det klart…

Jag har även beslutsångest…. Nästa vecka på torsdagen var det planerat att jag skulle åka till San Diego till min fina vän Jeanette…. Inte bokat än utan en flygstol t/r, blir typ sista minuten. Men som det ser ut nu så kan jag inte boka än, är ju mitt i slutskedet av båda processerna…. Gaaahhhh!

Drömmen vore att skriva nästa vecka och sen sticka tio dagar till henne innan man börjar jobba 🙂 Jaja….. drömma kan man alltid!

Lägger in en massa tråkiga solbilder 🙂 Livet på en pinne just nu 🙂

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *