Lemurer <3

Bilder från helgen varsågoda, min favorit är Lemyren, så sköna livsnjutare haha! Jag bara njöt av dom, de hoppade och nosade och det kollade även in i min väska! Tur att plånboken är kvar hehe. Jag önskade ett tag att jag kunde få sitta i buren och sola…aaah!!!

Jag är helt fucked i huvet! Näsan rinner, halsen är torr och ögonen svider. Det känns som det kunde vara en super förkylning eller allergi? Vet ej, vet bara att jag måste överleva dagen och allt den ska tillbringa, typ som en jäkla föreningsstämma. Suck 🙁

Igår var familjen på Skansen, jätte mysigt, blåsigt och spännande med roliga djur! Jag klappade en spindel, woohooo 😉

Vi tog en härlig lunch efter med Olof o Cicci. Så skönt att kunna sitta i t-shirt! Sen vart det hem och krascha på soffan!

Jag ser framemot helgen redan nu. Är så fullpackad med måsten hela veckan. Vet inte riktigt HUR jag ska motivera mig själv, men tar dagen som den kommer 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *