Lärdagen i sängen…

Idag har jag tillbringat dagen i sängen med täcket över huvet och vetat att solen skiner utanför. Men vad gör man när kroppen bara strejkar? Sov till 12.30, gick ut på lunch till K25, åt och gick hem. Sov till 18.30 och kunde sovit vidare. Vi åt middag på Paparazzi, helt ok, inget vi besöker igen. Sen hem med en påse godis och Ben & Jerrys 🙂
Kollade på en rolig drama/komedi: Playing for keeps. Den rekommenderar jag, man blir glad och tårarna rann ibland!

Nu är det sovdax igen. Alvedon och fanta. Jätte rolig helg! Lagom frisk till måndag? Jag hoppas må bättre imorgon…fattar inte vad jag fått för sjukdom. Är inte täppt, bara ont i halsen och en jäkligt trött kropp o knopp som vägrar ge med sig denna gång. Som att ha hög feber, men jag har ingen feber…!

Hörs snart. Sov gott 🙂

/Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *