Wow jag är så tacksam :)

Underbara dag! Massa bilder 🙂 Läs hela inlägget, viktigt meddelande längre ner!!!

Har gjort premiär på Gröna Lund tillsammans med våra grannar 🙂 Körde nyckelpigan, elefanterna och åt sockervadd! Vädret har varit soligt och kroppen bara suger åt sig av alla värmande strålar.

Vi avslutade dagen på våran gård med jordgubbar och ananas, rosa bubbel och vattenpipa. Ungarna åt mat och lekte och vi gottade oss i kvällssolen.
Jag blir påmind om livets goda stunder, värmande solen är ett av dom, sällskapet ett annat och hur bra jag har det är ett till!

Avslutar kvällen med att kolla på Humorgalan För Varenda Unge och ska självklart se till att bli världsförälder!!!

Folk som säger att pengarna ”inte kommer fram” eller att ”ju mer man ger desto mer vill dom ha” etc etc är outbildade inom världskatastrofer och saknar empati. Bara för att man inte själv behöver fly, svälta eller prostituera sig för att överleva så ska man inte ta för givet att ”allt löser sig”. Det gör det inte utan att man aktivt gör något åt problemet. Att ge pengar är ett enkelt sätt. Att bli volontär är betydligt tuffare och att vara den som är utsatt är absolut tuffast.

Tack till er alla som bidrar, i mina ögon är ni fantastiska och jag är er eviga idol 🙂

Ring: 099-90 990
Sms: UNICEF till 72 401
Det kostar bara 100kr/månaden
När det blåa kuvertet kommer hem: Fyll i den och skicka tillbaka! Utan returen händer ingenting och hjälpen faller bort.

Jag är så tacksam för allt jag har!!!!!!!!!!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *