Jaaaaa!

Sjuuuukt intensiv helg jag haft… efter mina klasser i lördag som slutade 19, kom från studion 19:30 drog jag till Marika på lilla essingen. Hon mötte upp mig och vi köpte kebab och godis, hem till henne och myste. Pratade om allt och drack rödvin 🙂 Alldeles för sent (jag skulle ta en tidig kväll) åkte jag hem.

Klockan 10:45 var jag i studion på söndag morgon…. igen! Träna 1 timme koreografi och sen hade jag en klass, en så kallad öppen klass där alla får komma, inga förkunskaper krävs!

Deckade på soffan tidigt i går… helt slut… jag blir så när jag sovit borta eller tränat väldigt mycket… får nästan som feberfrossa fast jag inte är sjuk. Och kombon sova borta, massa träning, massa vin osv gjorde mig totalt utslagen.

Upp i morse och iväg till naprapaten igen, denna gång var det de värsta jag varit med om… hon lyfte skuldran och tryckte så hårt att jag grät 🙁 Men nu efter känns det bra igen… det blir inte värre trots att jag tränat ganska tungt i veckan och det går mot att bli bättre 🙂
Under min behandling hade ett av företagen jag var på förra veckan ringt, lämnat meddelande att jag skulle ringa upp. JAG ÄR VIDARE TILL INTERVJU 2 🙂 weeeiiiiiii…. nu är det personlighetstest och möte med HR chefen 🙂

Hoppas såklart att även det andra företaget hör av sig snart så man vet 🙂

På vägen hem så unnade jag mig en god smootie från Squeezed Up, dom är så goda… denna var en Oh my Good… ja alltså den hette så 🙂

Har börjat ta en annan väg till studion via Hornstull och där i t-banan har dom denna härliga butik 🙂

Skulle gå på Hot Mojo kl:14 i dag och i morse när jag gick in och kolla väntelistan hade jag plats 16, sen skulle jag boka inför nästa vecka och på något sätt avbokade i dag 🙁 Så hamnade på plats 36… så jag struntar i det!! Finns en mening med allt… men fan vad sur jag blev nu när jag var så nära att komma in. Det är ju ta mig tusan omöjligt….

Kom hem, på med bikinin och solskyddsfaktor och ut på balkongen… jo tjena… AS KALLT! Det blåser så det var bara att gå in igen….

Nu ska jag kolla vidare på lite jobbannonser och sen i eftermiddag får det bli en prommis runt årstaviken i stället.

Hoppas er måndag började lika bra som min 🙂

Love,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *