Överraskning :)

Jag har precis lämnat Nayomi i Tyresö och är nu på väg tillbaka till stan. Idag ska jag överraska Amad med ett trevligt besök på ***** och mer om det sen 🙂
Han vet att vi ska göra ngt så efter mitt pass ska väskan packas! Hihi…

Igår blev en riktigt trevlig kväll! Vi grillade med våra grannar och åt en ”ungs grillad” Brieost med pinjenötter och fikonmarmelad som smälte ner i munnen, så jädrans gott! Trevligt små spontant och ingen hade långt hem hehe 😉
Och imorse stod en överraskning bakom vår dörr till Amad, så gulligt!!!

Med tanke på vad jag åt igår så blir det ett pass på gymmet idag! Ska köra själv så det blir styrketräning armar, rygg och axlar och så cardio på det!

Solen skiner på idag, det blir en grym dag!!! Har på solbrillorna och musiken dundrar på! Lyssnar på mina favoriter, Justin Timberlake, JLo, Beyonce, David Guetta mm mm….och hör och häpna! Men jag har lyssnat på Justin Bieber!!! Det har varit Sååååå mycket snack om denna lilleplutt så jag måste veta vad det är med honom. Helt ok musik faktiskt! Blev positivt överraskad! Blir man en Believer kanske haha!!!!

Ok, ha en fin lördag allihopa!!! Nu är det full rulle på denna dag!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *