En bättre lunch :)

Efter intervju som gick…. ja du…. ingen aning! Svårt att läsa av henne men tyvärr kändes det inte jätte bra, nu håller jag tummarna för morgondagens intervju. Jobbet jag blev intervjuad för i dag verkar jätte kul och jag tror faktiskt jag skulle passa bra 🙂 I slutet av nästa vecka skulle hon återkoppla!

Efteråt åkte jag till Gamla stan och mötte upp Marika för golunch på Texas Longhorn. Sen tog vi en kaffe på espresso house och skulle ta en promenad, vi hamnade i en chokladaffär (butikens namn finns på påsen på kortet)
En super härlig kille som vi snackade massor med, han bjöd på smakprover och både jag och Marika kom ut med lite fin choklad 🙂 Kan verkligen rekommendera den butiken, de har även godis som fanns förr….. när man var liten, Ako kolor, Zig Zag tablettaskar osv…

Vi avslutade på trappan utanför Marikas jobb i solen och åt upp provsmaket vi fick! Den jag köpte ska jag äta i kväll till Revenge 🙂

Kom hem och satte mig i bikini på balkongen en stund. Nu blir det prommis runt årstaviken….

Vilken fin dag det varit…

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *