Vårfint :)

Efter gårdagens GRYMMASTE mat och middag så kände vi för en lååååång promenad idag 🙂

Bjussar på lite bilder på gårdagen och dagen!

Vi gick hemifrån vid 10 imorse och var hemma 13.30! En långpromenad till Djurgården och tillbaka och kollade ett par butiker på vägen. Nu när det börjar bli varmt så blir det fler promenader och gärna långa! Jag älskar att gå…bara gå…enda problemet är att jag får jätte ont i höften och det gör jävligt ont nu. Ett par Alvedon och vila på soffan nu. Sen ska vi till Mio och nya Zara, det är tanken iallafall.

Helgen bara PAFF igen, har varit ganska sänkt, känner fortfarande att halsen är torr, har lite ont i öronen och huvudet åxå. En dold förkylning kanske…well…jag har inte tränat på en vecka nu så jag kanske ska smygstarta imorgon. Om jag känner mig bättre!

Dags att bli vårfin också! Ska fixa vår uteplats så snart jag orkar. Skulle behöva rensa garderoben..snark..zz..z…zz….zz….
Om någon känner sig manad så utlovas massa kläder i ”tack för hjälpen” haha, fasiken jag hatar min garderob nu och det är så synd för det är stort och rymligt men jag har bara sparat, fyllt på och tryck in…men men, lyxproblem, borde ge allt till en bra organisation! Om du vet VART dessa nya, gamla, hela och rena kläderna och skorna ska skänkas till så snälla: SKRIV till mig här på bloggen 🙂

Haha ja du…jag ska hoppa i duschen nu och sen ut på stan. Igen.

Trevlig söndag!!!

/Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *