En fantastisk lördag!!! Typ ;)

Inatt fick hon feber IGEN! WTF???!!! Det har nu gått en vecka av sjukan som inte kan botas med annat än vila?!? Jag tänkte ta henne till närakuten men avvaktar lite. Nu äter hon lite pommes och cheeseburgare, imorse ville hon ha pasta till frukost. Well, så länge hon äter så antar jag att det är ok? Oroar mig för kommande vecka…hon måste bli frisk…

Själv njöt jag av proteinpankaka och latte. Såååå gott!!!!!! Och nyttigt. Knappt 150 kalorier på 2 pannkakor och typ 70% proteiner!

Annars är det toppen! Vädret är grymt idag. Jag är i karantän både från att träna och annat roligt. Skulle varit med i sten, sax, påse SM idag men det blir mer pyjamas mode med släkten.

Har varit på nyrenoverade Zara på Drottninggatan idag. Det blir definitivt ett återbesök med min man snart! Ska träffa upp han och äta lunch, njuter av varenda sekund i solen. Jag vill flytta till ett land där mörkret inte faller 9 månader per år, och där kylan inte kväver mig i all evighet…tänker redan på hur jag ska överleva nästa höst och vinter. Men jag får inte tänka så långt!!!

Nu är jag ju här. Vår och sommar att se framemot 🙂

Trevlig lördag på er!
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *