Operation balkong!

Ungefär samtidigt som mina bakong möbler kom så vände vädret och det har regnat nästan varje dag, ber om ursäkt för det svenska folket 🙁

I dag plockade mamma och pappa upp mig så åkte vi till Ikea 🙂 Vi började med att äta frukost där och bara prata lite innan vi gick loss. Jag visste ju sen tidigare vad jag skulle köpa…. GOLV, hur kul? Not.. lite drygt 1300 spänn på ett golv som ska ligga ute? aja…

Nu på eftermiddagen kom solen och jag var snabbt ute och börja lägga, tog 15 min 🙂 Hur fint blev det inte? Super nöjd 😀

Sune verkar oxå gilla det 🙂 hehe

I morgon tänkte jag handla blomjord och kanske lite blommor… måste iaf börja sätta de jag ska odla och nu har det varit ganska många nätter med plusgrader så nu är det dax 🙂

Läääääängtar tills det är så varmt att man kan ställa ut allt.. nu står det i en påse på golvet :/

Hunnit med en powernap oxå, lite lyx att ta det nästan varje dag 🙂 I dag blev det 45 min inne i sovrummet och Sune mitt busfrö låg rätt över pannan på mig och sov, hade hans mage på pannan och hela huvudet skakade av hans kurrande, MYS!

Torsdag betyder REVENGE!!! Bästa, bästa serien och jag har köpt glass så jag kan lyxa till det ännu mera 🙂

I morgon helg… fast det är ju ingen skillnad för mig 😉

Love,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *