Ännu ett skämt program!

Jag blir bara förbannad på hur dumma jävla ungdomar det finns, sen kanske tv klipper och klistrar så det det blir ännu dummare men kom igen! Jag har råkat se på programmet ”Tonårs bossen” bara för att tvn varit på, och sen fastnar jag på hur KORKADE det är! Men att föräldrarna ställer upp på förnedrings tv med sitt barn kan jag inte fatta, har de blivit lurade? Dum o dummare. Det låtsas ha en ”tuff” vardag och köper skitsaker och spelar dumma som fan! Jag total sågar programmet, inget vett i den, bara ett jävla skämt! Blir arg för att jag slösat tid på att bli arg på programmet. Haha! Men jag kan inte låta bli juh! Ooooh vill nita både dumma barnet och päronen!
Skicka dom till ett läger i Syrien och lär dom vad dyrt livet är! Låt dom ta hand om folk som inte har annat än det dom eventuellt har på sig! Det hade blivit ett bra program med riktiga utmaningar och en läxa för livet att berätta om! Det handlar ju inte bara om att vara en snobbig unge som ”låtsas” driva hemekonomin en månad. Fast jag glömmer ju, PENGAR, det drar väl in en del på alla tittare…

Jag är rätt upprörd nu så jag sätter punkt här. Och här.

Nu går vi vidare…puuuhhhh…

Varannan vabbdag, idag på jobbet och förhoppningsvis kan Nayomi gå på dagis imorgon…hon är uttråkad och pratar om att leka med sina kompisar. Så jag kanske tar dit henne då. Men fan att jag känner att min hals är svullen, lätt huvudvärk och tung i kroppen 🙁 jag håller emot sjukan med Alvedon och cola…

Grillade idag! Gott som attans! Mmmmm smakade sommar 🙂

Måste avsluta. Dags att natta mig och Nayomi. Kram

Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *