Vi minns och vi hedrar :)

Jag vill hedra min svärfar som är i himlen. Han fyller 67 år idag och jag fick tyvärr inte träffa honom. Men det verkar vara en man med massa kärlek och ett stort hjärta för sin familj. Min man skrev en sån jätte jätte fin text om honom på sin Facebook idag som jag gärna delar med mina läsare. Alltid så värmande att läsa ngt så fint 🙂

Bilder från idag! Gott o blandat! Vilken grymt väder det varit idag! Eller vad tycker ni? Jag har varit på en ”lång” promenad och vandrat till Gamlastan, slottet, genom Kungsan och sen åt jag lunch på NK med Nayomi 🙂

Hon är såååå mycket bättre idag. Just det jag var hos läkaren med henne och det visar sig att Linda Rosing också har samma husläkare. Om det nu är intressant? Men jag hade tiden innan henne så a….så ointressant känner jag nu haha!!!

Nayomi kanske smittat mig 🙁 jag känner mig tjock i halsen nu, har ont i huvet och sänkt i kroppen. Jag blir alltid sjuk på helgerna och sen är jag tillbax på jobbet lagom till en måndag. Jag vägrar bli sjuk nu!!! Vill ha en skön frisk helg med massa god mat och trevligt sällskap! Kanske ska jag gå och lägga mig nu så hinner jag få den vilan jag behöver.

Det har annars varit en fin fin dag med min solstråle 🙂

Trevlig kväll
Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *