Vassaste japaneserna på väg :)

Yo yo yoooo! Jag har inga stora nyheter men vassa 🙂

Har precis köpt snyggaste knivarna. Våra har vi haft i typ 10år och de går knappt att skära en tomat med längre! Så nu, NU har vi ett par riktiga på väg till brevlådan wiiiii!!!!!!

Jag lovade ju att inte lägga upp några tråkiga matbilder, men vill visa er min c-vitamin bomb till mellis idag, Keso med nötter o torkad aprikos o papya, en kiwi och passionsfrukt mmmmm!!!!! Dessa frukter ger mig en känsla av värme, frihet och energi. Jag tänker semester nästan haha! Jag gottade mig på jobbet idag med en efterlängtad Cola! Drack ingen latte idag så jag kompenserade koffein bristen på detta vis.

Körde combat idag, jag var mör i benen från mitt benpass igår följt av spinning. Fy 17 det känns! Vila imorgon!!!!

Det lär bli ett läkarbesök imorgon om Nayomis feber inte avtar…jag får äran att sköta om henne imorgon. Stackarn är så utmattad nu så jag ska passa upp henne ordentligt. Min solstråle <3

Ok, nu ska jag sova!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *