Flag man, värdsrekord i human flag :)

På fredag ska jag göra något riktigt häftigt… jag ska gå en workshop för killen som har värdsrekord i flaggan, alltså human flag, Dominice Lacasse heter han 🙂 Han kommer till Sverige och till vår studio för att hålla en workshop med oss instruktörer. Jag är inte ens i närheten att klara flaggan så hoppas på att han har lite tips på tekniken samt kanske lite styrkeövningar för att öva upp mig. Halv flaggan klara jag däremot 😉

Flaggan är ett av de trixen som är absolut tekniskt svårast och det krävs helt galet med muskler för att klara av det. Detta kämpar alla som kör pole på lite högre nivå med och när vi kör svensexor och jag frågar om det är något speciellt de vill prova så är det just; FLAGGAN!

 

Här kommer ett klipp på honom när han var med i Ellen, så värt att kolla om ni har några minuter över, snacka om kroppskontroll och STYRKA!

 

Glöm nu inte bort att boka in en Pole Dance klass om ni ska planera en möhippa el svensexa… jag lovar att det blir en av de roligaste timmarna ni gjort 🙂

Massa kärlek,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *