Världens mest spännande inlägg!!!!!!

Håll i dig nu! idag har det hänt saker! Alltså woooow!

Jag ljuger! Du läser vidare om du inte tror mig…Men gör inte det! Jag varnar dig!

Inte mkt att skryta om idag…åt ärtsoppa till lunch…druckit 4 latte idag…shoppat lite, bla en gullig Pippi pyjamas, tyvärr bara till Nayomi, fanns inte större. Jag frågade och fick ögonbollar rakt i fejjan…sen har jag kört ben och spinning(!) och kollat på tv. Och ätit en grym middag gjord av min egen mästerkock: Korvgryta!

Btw, jag fattar inte varför jag lägger upp matbilder?!?! Varför tar jag bild på min ärtsoppa???? Inget att skryta om inget som ser gott ut och aaaabbbsolut ingen som bryr sig. Det var den sista matbilden på min blogg som är såååå tråkig!!! Det lovar jag!!! 🙂

Denna måndag har passerat tillsammans med världens klängigaste, mammigaste och mysigaste sjukling. I hennes säng, i våran, på soffan och en runda till donken och HM. Stackarn lider ju av hosta och förkylningsblåsor i munnen 🙁

Hoppas hoppas att hon mår bättre imorgon! Då ska Amad få en mysig dag med henne <3

Jag får återkomma med mer spänning snart haha! Mitt liv är som ditt liv, det hänger ihop med en heeeeelt vanlig vardag och med heeeelt vanliga I-landsproblem och med en heeeelt vanlig längtan till helgen 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *