Så jävla trött på allt!

När man väl har kravlat sig upp från botten och börjat krypa uppåt så är det nya skitpåsar som tynger en! En sjuk dotter kan man ju inte rå över men i fredags när jag var på inskolningen av nya avdelningen så var det en unge som hostat heeeela dagen och varför skickade inte dagis hem den flickan? Nu fick ju Nayomi ta skiten på sig och hon mår så dåligt så jag blir arg på att de lät en unge smitta ner hundra andra! Grrrr 🙁

En hel dag gick åt på akuten och flera prover togs. Till slut kom de fram till att det sitter i luftrören och inget annat att göra än att vila och vila och vila…Så jag vabbar. Stackars liten så ont hon har.

Sen sitter jag med i styrelsen i föreningen. Styrelseordförande. Fråga mig inte hur jag hamnade här!!! Men piiiiip….

Det var väl det. No big deal men tillräckligt för att jag blir på dåligt humör. Håll sjuka ungar hemma eller skicka hem dom om du jobbar på dagis!!! Söndag och klockan är 23.20, jag är för uppe i varv nu, jobbat in lite då fredagen strök en timme från mig.

Tack vare min fantastiska mamma så är jag mer utvilad än någonsin även efter omständigheterna! Nu vet jag hur en utvilad mår, det är fan en grym känsla! Om jag fick sova utan några ”måsten” i bakhuvudet så skulle jag ligga däckad i flera dagar…utan ett endaste måste och en blöja på haha!!!

Solen får fan titta fram nu så jag kan få upp smilgroparna lite mer!

Ok godnatt på er!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *