Det blir bara värre o värre!!!

Förutom att Nayomi hade hög feber inatt så uppmärksammade vi ngt i hennes urin som sedan visade sig ha med febern att göra. Sitter på Astrid Lingrens barnakut nu och inväntar på nästa provtagning. Kaos förmiddag! Amad hämtade oss från Tyresö, hela vägen till stan var mer eller mindre avstängd pga hammarby supportrar som gör ngt. Barry fick haka på och vi har pendlat mellan sjukrum och bil och nu åkte Amad för att lämna honom hemma. Detta besök kommer att ta ett tag! Jag ska försöka få Nayomi att kissa i en kopp. Låter lovande. Sen ska blodprov tas. Eventuellt ett röntgen och räknar jag lite lätt på detta så lär vi komma hem ikväll tidigast. Tur att vi hade en bil till låns av Tepp. Räddningen! Nu är en potta på väg hemifrån, lite protein bars och läsk. Inget jag räknat med men så är det med barn…

Trevlig söndag allesammans! Jag återkommer!

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *