Disco AW, grymt koncept!

I går mötte jag upp Elin och Marika på broken, vi började med tidig middag och vin 🙂

Sedan var det dax för Disco AW, asså finns inga ord, låter bilderna tala för sig själv 🙂 Det var kö in men fullt så folk kom inte in… Vid halv nio var det slut, kan tänka mig de flesta festa vidare natten lång men efter att ha svettats ihjäl, fått öl över hela mig ala Kallis ni som varit, där bestämde jag mig för att åka hem.

Lång dusch sen en film i sängen 🙂

Nu sitter jag redo för att åka till studion, tre klasser har jag.., en öppen klass, en möhippa och slutligen en svensexa!

Kvällen blev inget, efter massa fram och tillbaka och missuppfattningar så tillbringar jag lördag hemma….

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *