Träff med Jamie Oliver mm…

OM jag hade förväntat mig tid med Jamie?Nej jag trodde knappt att han skulle ställa upp på en bild, men han var ju så ödmjuk och en bild var inget problem 🙂
jag är inget super fan till honom men jag gillar hans köksredskap och viss av hans talang i matlagning. Han lyckas få allt att se så enkelt men och gott ut!!! Igår avnjöts 7 små rätter till vin och trevligt sällskap av partners och bekanta och en och annan efterhängsen full affärsman som fick nobben haha!!! Jag fick en 10 minuters med Jamie Oliver och en efterlängtad bild tillsammans med mat ”guden” som för övrigt behövde en klippning och få sova ett par timmar. Han var helt slut men ställde ändå upp med att besvara frågor, dumma frågor ibland och säkert samma frågor om o om igen. Gullig varelse 🙂

På lördag kommer något ur hans kollektioner säljas på letsdeal.se så håll utkik!

Idag är jag ett vrak som har ont i fötterna av gårdagens klackar, träningsvärk i benen av all träning och alkoholen tär på både in och utsidan så helgen blir lugn. Kaffe och cola zero står på mitt skrivbord, Justins låt Mirrors går i lurarna och jag ska iväg snart på förskolemöte/inskolning. Sen hem o jobba. Sen pyjamas party med familjen 🙂

Hoppas ni läsare mår bättre än mig. Mingel och event på vardagar i kombination med tung träning, låg kalori kost och alkohol på det är inget jag rekommenderar att prova på. Ta hand om er och trevlig helg!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *