Inspelning!


Bilden över är från rummet vi satt och väntade i 🙂


Efter första scenen åt vi lunch på restaurangen brevid 🙂
Bilden nedan är min goda efterrätt 🙂

I går gick jag upp i otten (enligt mig) för att ta mig till gamla stan för inspelning. Halv nio skulle vi mötas och jag som trodde restaurangen låg närmare gick i godan ro innan jag såg att det var 3 min kvar och jag var inte framme… SPRINGA!

Möttes av min fina vän Sofie som är ansvarig för alla statister och som frågat mig om jag ville vara med nu när jag är ledig på dagarna 🙂 Självklart ställer man upp! Kul att se hur det går till oxå!

Vi blev informerade om diverse saker, bland annat att vi inte fick ta kort på skådespelarna…
In i ”vårt” rum där vi kunde hänga av oss… Min inställning från början var att bara vara med mig själv och inte bonda med någon, med det gick INTE!

Träffade en helt fantastisk tjej, Jenny som jag klickade ned direkt! Hon hade även gjort detta massor förut så kändes skönt att ha ett proffs med 😉
Efter väntan och åter väntan blev vi placerade på våra platser, detta var en restaurang scen så jag och Jenny var ute och åt tillsammans 🙂

Vi placerades precis bordet bakom skådespelarna så vi kommer synas i filmen. Några fick mat på sina tallrikar och vi hade ätit upp 🙂 Däremot fick vi en grym efterrätt… Jobbigt bara att ha den i typ 7 tagningar, sista tagningen var det inte mycket kvar att äta :p
Visa scener skulle vi prata och vissa mima…. Vet ni hur svårt det är? Att sitta och prat-mima med varann och få det att se troligt ut??? All eloge till proffsen 😉

Roligt att ha provat på såklart och den 3 maj ska jag vara med i en till scen 🙂

Alla skådespelarna var super duktigt och trevliga mot oss statister, hälsade och tackade för grymt jobb! Då en av mina Favvo svenska skådisar var med var det super kul att ha sett hur det funkar!

Beundrar ALLA som sysslar med sånt här för det är låååånga dagar, mycket väntan och dötid! Sofie min vän som hade hand om 30 statister gjorde ett grymt jobb…. hade koll på typ allas namn. Och trotts att några ”gnällde” mötte hon det med ett leende…, det är proffisionellt!!! Och bara tanken på att hon behöver ha typ 350 statister totalt får mig att häpnas!!

Direkt efter inspelningen var det hem för att snabbt byta om och sen ha klasser 🙂

I dag blir det lugnt, träffa en kompis på fika och i kväll är REVENGE!

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *