Jävla skit åxå!

Check this out!!!!!!

Hittade ett drömboende igår, jag hann knappt titta klart på bilderna förrän jag mailade länken till min man. Sen var vi igång alltså! Shit vad taggade vi vart på att få tag i mäklaren, vi räknade på det, drömde oss iväg till den magnifika altanen, bastun, utomhusjacuzzin och tänkte skita i att resa i sommar om vi skulle köpa den. Haha, fan tänkte vi med? Klart det var SLUT! Det hade legat ute i en vecka, EN jävla vecka och det var slut, allihopa. Finito, högtryck, lååååång lista. Bara att lägga ner. 

Kolla: http://www.esny.se/objekt/1-kapellgrand-3a-nacka

Mmmm…jag blev så besviken och tappade allt idag. Kändes som man hade värsta fisken i kroken som bara försvann. Ja, det är ju iofs bara att inse att den inte var för oss. Men jag hann bli kär. Jag hann till o med hitta utemöbler och planera inflyttningsfesten. Hahaha visst är jag patetisk ibland 😉

Jajja, nu blir det väl en resa till Bali ändå. Nu har vi ju råd. Jag kan vara lite bitter dessa dagar tills jag kommit över förlusten. Men visst var den fin 🙂

Hej hopp!

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *