Kamphundar finns inte!!!

Skoja min doja vad helgen bara ”poff” försvann! Hade så trevligt både fredag, lördag och söndag. Ja igår så hälsade jag på syster som fyllt år, i Flempan, kändes som att vara i ett annat land! Så himla bra butiker och massor med roliga saker i deras ”Ica”. Firade till fruktsallad och en klick stevia 🙂 Hon fick en väldigt SNYGG bok hehe! 
Syrrans hundar alltså OMG! 
Jag + Lexi <3


Vi väger typ lika mycket haha! Så söt och snäll. Alla jävla idioter som har sina hundar som penisförlängare och som tycker att det är allan ballan coola för att de har en ”kamphund” i koppel borde fan förbjudas att köpa/äga hund! Syrrans enorma ”farliga” hundar är så bra uppfostrade och de får så mycket kärlek att de inte skulle skada en myra! Till o med min lilla dotter som i början inte vågade titta på Lexi, en 70 kilos svart Rottis, kunde till med gå fram efter ett tag för att få en puss! Underbart att se att det inte är fel på hundar utan felet är i deras ägare som inte uppfostrar rätt och glömmer att även hundar behöver kärlek och känna tilltro och inte bara hållas i kort koppel och behandlas fel. Då blir det aggressiva och har för mycket energi som används till att skrämma folk. Så jävla idiotiskt! Kamphundar finns inte!!!!! Det föds upp av dumma ägare som lär sina hundar att skälla, visa tänderna och bråka. Tyvärr så skyller man detta på hunden och ägaren kommer undan med en ursäkt om att ”rasen är så” eller att ”hunden blir så”, bullshit! Idag är hjärnan trött. Kroppen värker och jag ser framemot en lunch redan nu! Ska träna idag, kom upp i 4 pass förra veckan och har tappat 1.5 kilo redan! 
Jag ska köra ett rump/ben pass idag. 

Lite bilder från helgen, helt blandat!


Haha!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *