Våren försvann…

I går började jag dagen som jag gjort de senaste dagarna, med en kaffe i solen på balkongen 🙂 Lite små kyligt men med en filt funkade det bra. Det var klarblå himmel och inte ett moln!

Sedan åkte jag in till studion för att ha 4 st möhippor, intensivt men super kul när man får vara en del av deras dag. Den sista möhippan hade med sig en lite present, detta söta halsband fick jag 🙂
Det var inte så att de köpt det just till mig men då bruden hade uppgifter att sälja dom men inte fått just detta sålt så gav dom mig det…. gulligt 🙂

Direkt efter åkte jag hem till Yasmina och Nayomi, Anna och Felix kom oxå. Det blev kanongod mat som bestod av bland annat sparris, halloumi, oxköttssalami, inlagda vitlökar och oliver, rökta räkor med aioli…. och en massa gott vitt vin 🙂

Massa skratt och skvaller… bland annat om fam Kardaschian (stavning) då jag och Anna är lite av ett fan av dom 🙂

I dag skulle jag träffat upp Olof för en lunch/fika men får nog ta en raincheck på den, är ganska trött och skulle vara skönt att bara vara hemma och titta på film hela dagen 🙂 Vad hände med våren? något paff jag blev när jag kom upp och skulle ut och ta min kaffe på balkongen men det snöa??? Snöade i går när jag gick hem från Yaz men trodde nog att det var övergående…

Veckan som kommer bjuder på massa kul, ett ikea besök bland annat och en filminspelning…. berättar med om det i veckan.

Stor Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *