Energiiiii!!!

Bara efter 3 dagar med bra kosthållning känner jag hur jag börjar få mer energi! Det känns redan när jag stiger upp att det inte är så jätte jobbigt, efter lunch får jag ingen lunchkoma, vid 15 ingen trötthet som jag brukar ha och på kvällen orkar jag ”utan problem” vara vaken till 22/23!

Imorse ringde klockan 05.40 och jag tog på mina träningskläder och tog mig till gymmet. Det var dött även på Hötorgets torg! Jag drack lite Bcaa innan och gömde mig med luva, det var kallt!!!

Körde 10 min crossmaskinen, sen körde jag 15 reps x 3 på 9 olika övningar + plankan i 3 minuter. Det känns bra nu! En liten latte + 1st äggvita till frukost, sen äter jag på jobbet igen, då blir det müsli och lätt yoghurt.

Nu har jag jobbat lite hemma, Nayomi är vaken och jag ska lämna henne. Sen blir dagen fullspäckad med trevligheter! Bla lunch med väninnan Anna och på kvällen en middag med shopping gänget på jobbet, det ska firas en del 🙂

Vi ses!

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *