Nyckeln till resultat!

Oavsett vad man ska åstadkomma så är nyckeln till framgång planering. Igår spikade jag veckans träning och inplanerad är nu 5 pass fördelat på 3 styrke och 2 kondition. Jag är bra på att planera, måste nu hålla mig till planen också!

Matschema klar för veckan, matlåda alla dagar minus en (lunch med väninna), kvällsmat inplanerad och mellis uppladdat. Om jag alltid vore såhär duktig så skulle jag se slipad ut. Men en livsnjutare som jag är så slinker de ner mer än planerat, och jag gillar ju fest, viner och chips!

Nu måste jag ändra på livsstilen och unna mig istället för att ta det för givet! Puuuhhh lika bra, är ju trots allt över 30 bast och sitter 95% på mitt jobb.

Får läsa lite fler träningsbloggar, få inspiration och tips/råd på min träning och mat. Tips på BRA bloggar mottages gärna!!!

Bild på min planerade lunch + 2 mellisar.

Nu ska jag hämta på dagis, skynda hem och sen träna 🙂

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *