Intressant!

Idag pajade vår termometer så köpte en ny från classe som även visar luftfuktighet. Inte konstigt att alla blommor dör hos oss och att vi känner oss torra, uttorkade och det svider i halsen då luftfuktigheten bara är 21% inne!!! Borde vara minst 40%!!!

Blir till att även köpa en luftfuktare. Har ni tips på någon bra så skriv det gärna. Det är sjukt att komma på detta nu…
Jag har bodylotion, handkräm, läppcerat och fotkräm vid sängen, helt insane men jag har inte fattat att det är pga torraste luften här hemma. Intressant är även värmen, nu mäter den precis vid ett fönster med drag och är 23.5, borde ligga på 19-20 grader. Så lägg på 1-3 grader inne där det inte finns drag, sjukt varmt! Så någon pröjsar bra till Fortums fjärrvärme!

Well, dagens lärdom: Dör dina blommor, svider det i halsen jämt, kliar i ögonen och hostar av torra slämhinnor…kolla luftfuktigheten!

Godnatt! Dax för hand, fot, kropps och läppkräm. Billigt, nooooot!!!

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *