Jag for till blåkulla…

Vilken helg jag haft, och den är inte slut 🙂 Lycka!
I fredags kom Jeanette till mig på dagen, vi bestämde oss för en promenad så vi klädde på oss underställ och skidoverallen… började gå längst årstaviken men vände om rätt snabbt när det var så halt. I stället gick vi bort mot trekanten och promenerade bort till mästerkocken huset.

Efter prommisen möte vi upp Annelie och hennes barn för lunch på O´learys här där jag bor. Sedan ner till Ica och ladda gotti inför kvällen 🙂

Rökta räckor, mini västerbottenpaj, kycklingspätt, ost och kex och aioli framför Let´s Dance… jag hejar på Erik Segerstedt, Maria Montazami och Tobias Wallin 🙂 Erik och Tobias känner jag och Maria är ju bara fööööör underbar.

Vi tände upp ljus i hela lägenheten och myste 🙂 Underbar kväll!

Dagen efter blev det långfrukost och ladda med massa mat då jag tog med Jeanette till studion där hon fick köra lite Pole Dance 🙂 Hon var super duktig verkligen och satte det mesta jag visade henne.

Jag själv satte mig på min kvast och drog till blåkulla 🙂

Åkte med Jeanette ner mot nynäs och stanna till hemma hos henne för att duscha innan jag blev avsläppt hemma hos mamma och pappa för middag.
Dom är inte mycket för påskmat så i stället blev det hälleflundra i knyte på en bädd av massa grönsaker, pressad potatis och en sås på creme fraisch, stenbitsrom och kräftsjärtar 🙂

Till efterrätt hade pappa gjort isad honungsmelon med färska bär, det va så himla gott. Detta ska jag göra någon gång… tänk när det är varmt ute och få denna… man kan ju även göra på typ jordgubbar, ananas eller annan melon 🙂

I dag blir det ganska lugnt… ska ta mig till Ica tänkte jag och handla allt för i morgon, jag har nämligen tjejmiddag i morgon för fågeltjejerna hemma hos mig 🙂 De har inte varit här sen jag flytta in heller så det ska bli kul att visa 🙂

I morgon ska jag ta en fika med Emelie och hennes lilla Tilda på dagen och sen kommer tjejerna hit….

En helt perfekt påsk!!!

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *