Pole, mat, vin, barhäng… Bra Torsdag!

Grym torsdagskväll i går… mötte upp Jenny och Marika i studion där vi lekte loss lite, var dock trött i musklerna så jag tog det ganska lugnt. Efteråt åkte vi hem till Marika och duscha och gjorde i ordning oss…. Marika hade lagat jätte god mat och handlat massa gott vin 🙂

Taxi till Noch and Chow för lite barhäng och titta på folk. Massa skratt och mys som vanligt med dessa brudar! Tack för i går….

I dag kommer Jeanette till mig… promenad runt årstaviken, middag, Lets Dance och massa godis är planen i kväll. Massa skratt, skvaller och myyyyys såklart! I morgon brakfrukost innan jag tar med mig Nettan till studion där hon ska få prova lite 🙂

Nu kolla Revenge från i går och sen städa upp lite…

Ha en fin fredag,
Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *