Hur ser din to do lista ut?

Såhär ser min ut! När jag kommer hem så börjar avbockningen av mina to-do’s och om jag räknar rätt så lär jag bli klar inatt någongång…och vi drar vid 05.00 så OMG vart börjar man???

Hämta på dagis, gå hem, duscha Nayomi, duscha mig själv, göra disco(!), poppa popcorn och tappa hälften, städa upp lite, hacka grönsaker, sätta på en youtube disco lista så jag slipper höra ”gamma stajl”, dansa, fylla på listan, äta godis och popcorn, duka fram middag, äta resterna av kycklingen, mata Nayomi, bråka om att det inte finns broccoli, städa undan, riva bort tuggummi rester från Nayomis hår, få ett oväntat samtal, träffa en snubbe som offererat föreningen, kom på att jag är med i styrelsen och själv bokat mötet men glömt bort det tills han ringer! Visa huset och förklara, tacka hej då, hämta Barry, snacka med grannen, börja packa, äta lite mer popcorn och nyss slog jag min tå så jag nästan svimma och då var det dags för en PAUS!

Gott folk, nu är halva listan klar. Nu återstår bara packa för en weekend i Sälen, åt mig själv och Nayomi, jobba lite ikväll, slänga sopor, plocka brynen, kolla posten, mata och rasta Barry, packa med välling och meduciner, iPad, laddare, nappar…sen blir det krasch i sängen!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *