Det bränner så in i ********!!!

Träningsvärken i benen idag då! AAAAAJJJJ!!!! Kan knappt gå idag! Trappor neråt är värst! Herre jisses vad det känns idag!!! Men det är samtidigt så skönt att känna smärta, då vet man ju att det händer grejer.
Igår körde jag combat och det resulterade i 600 brända kalorier! Sen åt jag upp dom haha!

Jag hade en jätte trevlig kväll igår med Mia och några partners till oss på mitt jobb. Började med drinkar på Rich och sedan hade vi middag på AGs. Det är typ den bästa köttrestaurangen i stan, efter köttbaren! Kom hem sent, typ 00.45 och det är för få sovtimmar för mig så jag kommer behöva en Redbull idag 🙂

Nu är det jobb, frulle nr 2, ikväll ska jag packa för imorgon åker vi till SÄLEN!!!

Kram banan
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *