Balkonginrednings dax!

Wohoo, nu har jag äntligen beställt balkongmöbler… finns ju en uppsjö av dessa rotting och i alla prisklasser. Jag valde såklart inte den billigaste, snarare tvärtom men dom var så mycket finare än de andra.

Här är dom 🙂 Dock kommer jag inte möblera såhär då jag inte har sååååå stor balkong. Min är 8kvm så ganska stor. Jag kommer ha fotöljerna mitt emot soffan….. typ!

 

Nästa torsdag kommer dom då jag beställde hemleverans och uppbärning 🙂 Nu ska det inredas… sitter och googlar inspiration. Vet inte vilken stil jag ska gå åt… orientaliskt? stilrent? färgbomb? Allt är ju så fint 🙂

Blir definitivt en trip till ikea och diverse byggmarknader snart… Är ute efter plåthinkar i olika storlekar och i massa olika färger, vet ni vart de finns så kommentera gärna 🙂 En värmelampa kommer oxå införskaffas så man kan sitta lite tidigare på våren och senare på hösten. Massa filtar i fina färger, kuddar, lyktor och annat kraffs för att få en riktigt mysig känsla.

 

Min kropp värker så fruktansvärt efter både benträningen i måndags med Yaz och mina nästan 4 tim Pole i går… meeeeeen… lite drygt 2 tim Pole i dag igen 🙂

I morgon börjar påsken och den är såklart fullsmetad som vanligt…. jag som trodde det skulle bli en lugn påsk 🙂

Kram,

Marie


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *